jump to navigation

IETM

IETM Caravan Visit – Sofia

17-20 ноември (четвъртък – неделя)

 

Посещение на група мениджъри и културни оператори от различни европейски държави, с цел запознаване с независимата театрална сцена и поредица разговори и срещи с представители на ключови за контекста културни институции и организации. Основен фокус на срещата е ориентиране в спецификата, условията на работа и артистичното многообразие на свободната сцена в областта на изпълнителските изкуства в страната.

В партньорство с Международната мрежа в областта на съвременните изпълнителски изкуства IETM, Брюксел (www.ietm.org)

Международна мрежа за съвременни изпълнителски изкуства (IETM) е членска организация, която съществува, за да насърчава качеството, развитието и контекстите на съвременните изпълнителски изкуства в глобална среда като инициира и улеснява работата и комуникацията в професионални мрежи, динамичния обмен на информация, предаването на ноу-хау и представя примери за добри практики. В IETM членуват над 550 професионални организации за изпълнителски изкуства от повече от 50 страни. Те се занимават с новаторска съвременна изпълнителска дейност и се ангажират с трансграничен творчески обмен и сътрудничество.

Посещение на група американски мениджъри

15-21 ноември (вторник – понеделник)

Посещение на делегация от американски културни оператори и практици в областта на изпълнителските изкуства, със специален интерес към актуалните развития в областта на свободната театрална сцена в страната.

 

В партньорство с Фондация „Арт офис”(www.artoffice.bg)

 

Коментари»

No comments yet — be the first.

Вашият коментар