jump to navigation

Фестивал

Фестивалът се организира от АСТ Асоциация за свободен театър в сътрудничество с Международната мрежа в областта на изпълнителските изкуства (IETM) и с финансовата подкрепа на Столична община Програма „Култура“, Министерство на културата и Фондация „Етюд“.

Основната програма на Фестивал за свободен театър включва 15 представления, разпределени в рамките на 5 дни, от 16-ти ноември до 20-ти ноември 2011г. и ще се проведе в 9 локации в София.

АСТ е член на Международна мрежа в областта на изпълнителските изкуства (IETM) и като част от сътрудничеството си с нея Фестивалът ще посрещне като свои гости и наблюдатели 15 чуждестранни мениджъри и ключови практици в областта на изпълнителските изкуства. С това фестивалът ще даде възможност за реална и продуктивна среща между българските свободни артисти и представителите на европейски и американски културни институции.

Фестивалът за пръв път ще събере спектакли на независимата българска театрална сцена от последните три години. В дългосрочен план Фестивал за свободен театър има намерението да се превърне в ежегодна „витрина” на продукцията на свободната сцена в страната, а също така да включи и международни участия.

Брошура с програмата на фестивала може да изтеглите от тук:

 

ACT Festival_broshura_front  / ACT Festival_broshura_back

Реклама

Коментари»

1. Performer - 24.11.2012

Поздравления. Дано се случват повече такива събития


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: